Tribute to BERSIH 2.0

By: hueoflife

Jul 12 2011

Tags: ,

Category: Bersih 2.0

Leave a comment

Aperture:f/4.5
Focal Length:18mm
ISO:400
Shutter:1/640 sec
Camera:NIKON D90

Bersih 2.0 - Pelan-Pelan Kayuh

Caya la bro ni… Sebenarnya basikal ni merupakan MPV penting time demonstrasi macam ni. Nak masuk sekatan jalan raya senang… Waktu berarak, kalau letih boleh kayuh…. Bila kena tembak dgn tear gas boleh lari cepat…. Bila kena sembur dengan water canon boleh tumpang basuh beskal… Waktu intermission bila FRU dok isi air dalam trak dia, boleh gak buat persembahan selingan gaya X-games…. Takde la polis-polis tu boring je…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: