Tribute to BERSIH 2.0

Bahagian ke-3 gambar-gambar sekitar bersih akan menyusul. Tak sempat nak upload everything in a single shot. Harap bersabar. Kalau sesiapa nak dapatkan salinan gambar-gambar, sila berhubung dengan saya.

Yang keduanya, facebook aku dah created. Thanks a lot kat engineer buah hati pengarang jantung aku tu.. Dalam tempoh confinment ni sempat gak buat aku punya face book. So boleh la nak add aku ke.. nak like ke… Aku pun bukan reti sangat pasal fb ni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: