Tribute to BERSIH 2.0

By: hueoflife

Jul 13 2011

Tags: ,

Category: Bersih 2.0

Leave a comment

Aperture:f/16
Focal Length:70mm
ISO:400
Shutter:1/59 sec
Camera:NIKON D90

Bersih 2.0 - Wajah Pejuang BERSIH

Mahaguru Silat tak payah la nak cakap berdegar-degar kalau setakat nak dapat publisiti dan nak kenen pingat Dato’ yang baru. Bro dalam gambar ni lebih pendekar dari yang mengaku sebagai pendekar Melayu… By the way… bukan ke dah jatuh SYIRIK bila mengaku sebagai MAHAGURU?…

Gambar ni kurang sharp sikit sebab ramai yang dok berkerimpit (Faham tak? Kalau tak faham sila tanya Pendeta Google) belakang aku waktu ni.. Lupa nak tukar setting kamera. Patut aku pakai aperture besar sikit so that boleh dapat shutter speed yang laju sikit waktu-waktu macam ni. Tapi aku rasa gambar ni penting. Sebab tu aku masukkan dalam photoblog untuk Tribute to Bersih 2.0 ni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: