Tribute to BERSIH 2.0

By: hueoflife

Jul 16 2011

Tags: ,

Category: Bersih 2.0

Leave a comment

Aperture:f/5.6
Focal Length:75mm
ISO:400
Shutter:1/250 sec
Camera:NIKON D90

Bersih 2.0 - Zon Perang

Aku tertarik pada dua orang dalam gambar ni. Yang pertama, bro yang pakai baju kuning di belah kanan gambar ni. Dia yang dah ready dengan topeng gas kat muka menjadi antara yang paling banyak membaling canister gas pemedih mata tu kembali pada FRU. Yang kedua bro kat belah kiri gambar ni (try zoom gambar ni baru nampak). Mana canister yang jatuh, dia berlari pergi siram dengan mineral water hahaha. Aku tak pasti usaha tu berjaya atau tak tapi apa-apa pun aku memang angkat topi kat bro ni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: